Συμμετοχή Καλλιτεχνών 2022

Artist Alley

244502977 816741895667473 3188602517531417078 n

To Artist Alley, αφορά την φυσική παρουσία των καλλιτεχνών, με εκθεσιακό τραπέζι 1.5x0.7m, το τριήμερο 16-18 Σεπτεμβρίου 2022. Το κόστος για την συμμετοχή είναι 50ευρώ, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια, μεσημεριανό γεύμα και φυσικά πολλά κεράσματα. Επιπλέον οι καλλιτέχνες έχουν την υποχρέωση να δωρίσουν στην διοργάνωση από ένα αντίτυπο κάθε comic που εκθέτουν, για την στήριξη της Chaniartoon Comic Library.

Θεματική 6ου ChaniartoonΗ γενική θεματική φέτος του Chaniartoon είναι ο ήχος και η μουσική. Για το εκθεσιακό μέρος έτσι μπορείτε να στείλετε έργα που κινούνται σε αυτό το πλαίσιο. Το πεδίο είναι πολύ μεγάλο. Από comic που εικονογραφούν στίχους/τραγούδια, έργα που συνοδεύονται από μουσικά κομμάτια/ηχοτοπία ή ακόμα και διαδραστικές εγκαταστάσεις. Στην παρούσα φόρμα μπορείτε να ανεβάσετε σε προσχέδιο την πρότασή σας και θα επικοινωνήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες.

Projection MappingΦέτος για πρώτη χρονιά θα έχουμε στην διάθεσή μας όλη την πρόσοψη του κτηρίου του φεστιβάλ, το θέατρο "Μίκης Θεοδωράκης", για projection mapping. Στον μεγάλο αυτό καμβά θα παρουσιάσουμε υλικό του φεστιβάλ, αλλά ταυτόχρονα καλούμε και τους καλλιτέχνες να μας στείλουν τα δικά τους έργα. Μπορεί να είναι έργα στατικά ή animation, comic ή εικονογραφήσεις, πρωτότυπα έργα ή προσαρμογές παλιών. Η εικαστική δημιουργία μπορεί να ακολουθεί την αρχιτεκτονική του κτηρίου (πόρτες/παράθυρα) ή και να αντιμετωπίζει το κτήριο σαν έναν μεγάλο καμβά. Τα έργα καλό είναι να συνδυάζουν την γενική θεματική του 6ου Chaniartoon, ήχος-μουσική. Η τελική διάσταση του έργου πρέπει να είναι 3840×1200px. Στην φόρμα αυτή μπορείτε να στείλετε το προσχέδιο της ιδέας σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες. Στο παρακάτω λινκ θα βρείτε το αρχείο της πρόσοψης.

Πρόσοψη - Γραμμικό αρχείο

Έργο για οθόνη 270οΣτην φετινή 6η διοργάνωση του Chaniartoon, θα έχουμε στη διάθεσή μας την καινοτόμα οθόνη 270 μοιρών του Δήμου Χανίων, η οποία βρίσκεται στην Πύλη Σαμπιονάρα. Σε αυτήν θα παρουσιαστεί περιεχόμενο του φεστιβάλ, αλλά καλούμε τους καλλιτέχνες να δημιουργήσουν τα δικά τους έργα. Τα έργα μπορεί να είναι στατικά ή animation, ενώ καλό είναι να συνδυάζουν την γενική θεματική του 6ου Chaniartoon, ήχος-μουσικήΟι διαστάσεις της προβολής είναι 9600x1200px (υπάρχει δυνατότητα προβολής περιεχομένου 360ο). Στην παρακάτω φόρμα μπορείτε να μας στείλετε το προσχέδιο της πρότασής σας κι εμείς θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για τις λεπτομέρειες.

Οι αιτήσεις για το 6o Chaniartoon - International Comic & Animation Festival, το οποίο θα διεξαχθεί 5-18 Σεπτεμβρίου στα Χανιά, λήγουν την 1η Ιουλίου.Σε περίπτωση που συμμετέχετε με εκθεσιακό έργο, projection mapping ή περιεχόμενο για την οθόνη 270 μοιρών, παρακαλούμε να μας έχετε στείλει προσχέδια της πρότασής σας, όσο το δυνατόν νωρίτερα, για την καλύτερη οργάνωσή μας και την κατάλληλη διαμόρφωση του εκεθσιακού χώρου.

Συμμετοχή Καλλιτεχνών 2022

facebook/name
instagram/name
π.χ. www.selida.com
εως 150 λέξεις
Drag and drop files here or Browse
500*500px
Drag and drop files here or Browse
Drag and drop files here or Browse
Drag and drop files here or Browse
6th Chaniartoon starts in...